Home / Dalfsen Regio / olifant struint door tuinen in ommen

olifant struint door tuinen in ommen

In de woning troffen de agenten aangeslagen bewoners aan. Ze vertelden dat de olifant inmiddels op het bospad wandelde, in het bijzijn van de eigenaar. De politie trof daar inderdaad het grote dier aan. Het bleek te gaan om een circusolifant, die de Ommen wel eens beter wilde leren kennen.

De eigenaar van de olifant baalde behoorlijk van het incident en is teruggegaan naar de geschrokken bewoners. Hij heeft de uitwerpselen van het dier opgeruimd en de bewoners werden voor de financiële schade gecompenseerd.

Lees ook

Ingezonden: De splinter en de balk

REGIO – Orthopedagoog drs. Gerard Bekker is in de pen geklommen naar aanleiding van het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.