Home / Dalfsen Regio / oefenwinst voor usv

oefenwinst voor usv

Jonatha Cesario en Thijmen Stegeman zorgden voor een 0-2 ruststand. Vlak na de hervatting deed de thuisploeg wat terug. Wacker trainer Theo van ’t Zand deed een beroep op good old Frank Johnsen. De topschutter is intussen zijn snelheid kwijt, maar het neusje voor kansen is nog steeds aanwezig. Zo was hij Jorden Zunnebeld en doelman Martijn Scheper te slim af en schoof eenvoudig de 1-2 binnen. De marge werd snel weer hersteld door Niels Kappert die van afstand de bal knap in het lege doel prikte (1-3). USV trainer Yves Heskamp zat wel ruim in zijn spelers en wisselde dan ook veelvuldig. Maar ondanks een rij aan mogelijkheden wist USV de score niet verder uit te bouwen. Dinsdag oefent USV opnieuw. Dan tegen IJhorst, aanvang 19.00 uur In tegenstelling tot eerdere publicaties wordt deze wedstrijd in IJhorst gespeeld. Zondag krijgt USV bezoek van Havelte. Aanvang 14.00 uur.

Lees ook

D66 Overijssel wil meer inspraak voor burgers op provinciaal beleid

REGIO – Met een initiatiefvoorstel wil fractievoorzitter Wybren Bakker van D66 Overijssel het voor inwoners …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.