Home / Dalfsen Regio / nieuwe gastdames en heren welkom bij saam welzijn

nieuwe gastdames en heren welkom bij saam welzijn

Vooral voor de woensdagochtend en donderdagavond zijn nieuwe gastdames en -heren van harte welkom. De soos is ’s ochtends open van 10.00 tot 12.00 uur, ’s middags van 14.00 tot 17.00 uur en ’s avonds van 19.00 tot 22.00 uur.

Wie het leuk vindt om de mensen in de soos te voorzien van een drankje, hen een welkom te bieden in soos de Polhaar en op woensdagochtend of donderdagavond hier tijd voor heeft, mag contact opnemen met Saam Welzijn Dalfsen via 0529-793012 j.geerts@saamwelzijn.nl. Saam Welzijn informeert graag over het werk van de gastdames en -heren.

Lees ook

Webinar van KBO-PCOB

REGIO – KBO-PCOB Overijssel presenteert op vrijdag 23 april het webinar ‘Verbonden zijn rond zingeving’. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.