Home / Dalfsen Regio / nieuw verkooppunt voor snackbar ommen

nieuw verkooppunt voor snackbar ommen

De huidige mobiele snackbar ‘Kwalitaria Ommen’ staat vanwege de bouwwerkzaamheden in het centrum op een tijdelijke locatie op de Markt. In de afgelopen periode hebben de gemeente Ommen en de uitbater van de snackbar een plan gemaakt voor de bouw van een nieuw permanent verkooppunt.

Het nieuwe verkooppunt wordt gebouwd in het midden van de parkeerplaats van de Markt, tussen het Marktgebouw en parkeerterrein de Voormars. Het ontwerp voor de snackbar is gemaakt door de Ommer architect Gerlof van der Veen. De gevel van het gebouw bestaat voornamelijk uit een glazen pui, met ruimte voor een terras.
Een openbaar toilet is onderdeel van het bouwplan. Bezoekers van het centrum kunnen dit toilet tijdens openingstijden van de snackbar gratis gebruiken. De gemeente en de uitbater van de snackbar hebben hierover afspraken gemaakt.

Om de bouw mogelijk te maken, heeft de gemeente Ommen de benodigde grond aan de uitbater van de snackbar verkocht. De koopovereenkomst werd onlangs ondertekend door uitbater Brigitte van Dijk van Kwalitaria Ommen. Namens de gemeente Ommen zette burgemeester Hans Vroomen z’n handtekening.
Het bouwplan wordt nu verder uitgewerkt zodat de bouw nog dit jaar kan starten.
Na de verhuizing van de snackbar naar het nieuwe verkooppunt, legt de gemeente op de huidige locatie circa 20 parkeerplaatsen aan. Op de nieuwe locatie van het verkooppunt verdwijnen als gevolg van de bouw circa 6 tijdelijke parkeerplaatsen.

 

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.