Home / Dalfsen Regio / nieuw seizoen van start voor sociaal eetcafe in ommen

nieuw seizoen van start voor sociaal eetcafe in ommen

Het sociaal eetcafé is speciaal bedoeld voor mensen die vaak alleen eten. Ook mantelzorgers die de zorg voor hun partner vervullen zijn welkom. Samen hebben ze soms behoefte aan gezelschap. De organisatie zorgt voor een lekkere en gezonde maaltijd, met iets vooraf of een toetje, een drankje en koffie of thee.

Alle even weken, op de woensdagavond, zijn de gasten vanaf 17.00 uur van harte welkom bij ’t Vlierhuis aan de Haarsweg 105 in Ommen. Reserveren kan op de maandag en dinsdag in de weken dat er gekookt wordt, tussen 9.00 en 17.00 uur via het mobiele nummer van het sociaal eetcafé: 06-43816199. De kosten bedragen 6 euro per persoon.

Het seizoen start op 22 augustus met een pastagerecht, op 5 september is het gehaktdag en 19 september wordt er Italiaans gekookt. Woensdag 3 oktober staat in het teken van het Leids Ontzet, 17 oktober volgt een bruine bonen schotel, 31 oktober zijn er lekkere kippenpoten van keurslager Veltmaat, 14 november een visgerecht, 28 november TjapTjoy met rijst en 12 december het ‘tussen Sint en Kerst buffet’. Het jaar 2019 start op woensdag 9 januari met stamppotten.

Lees ook

EHBO verrast met royale gift

HOONHORST – De EHBO-vereniging Hoonhorst-Dalfsen is recentelijk verrast met een royale gift van 1000 euro. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.