Home / Dalfsen Regio / met de scooter over de bissingh

met de scooter over de bissingh

“Elk jaar gaan we een stapje hogerop,” zegt Dick. “Dat doen we samen met het bestuur, de commissieleden en de vele vrijwilligers. Een prachtig team! Maar zeker ook nu met alle horeca en winkeliers in Ommen. Bissingh is voor alle inwoners van onze prachtige stad aan de Vecht. Ommer, Ommenaar of gast. Samen leuke dingen doen is het mooiste wat er is!”

Wat bedoelt hij met dat stapje hoger? Dick: “Meer attracties op de themadagen. Kwalitatief steeds betere bands. Extra veiligheidsmaatregelen. Maar ook financiële borging voor de komende jaren. Zodat het voor iedereen aantrekkelijk wordt om in commissies of het bestuur plaats te nemen.”

“Wat een zomer. En wat valt er weer veel te beleven in ons mooie stadje aan de Vecht, het mooie hart van het Vechtdal…” mijmert Gert, die in een lyrische bui is. “De eerste mooie en warme Bissinghdagen zitten er alweer op. Maar gelukkig hebben we er nog een paar te gaan. Ook dit jaar hebben we weer een aantal mooie veranderingen en aanpassingen. We zullen aan het eind van het seizoen alles zeker evalueren en kijken hoe dit allemaal weer gegaan is. De eerste indrukken en reacties zijn erg positief, maar we blijven bijstellen in het voordeel van ons mooie Ommen. En zoals je ziet, zijn wij overdag zeer mobiel met onze Bissingh scooter.”

“Hopelijk zien we u de komende weken nog heel vaak in ons mooie Ommen,” voegt hij er nog even aan toe voor de lezers.

Lees ook

Integraal Huisvestigingsplan Primair Onderwijs

Toekomstbestendige onderwijsvoorzieningen voor basisonderwijs DALFSEN – Het college van burgemeester en wethouders en de schoolbesturen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.