Home / Dalfsen Regio / maan ruth jacott en martijn fischer grote namen op pleinfestijn hardenberg

maan ruth jacott en martijn fischer grote namen op pleinfestijn hardenberg

De gemoedelijke sfeer, de meezingers en de gratis entree zijn dé ingrediënten voor een gezellig avondje met familie en vrienden. Het Pleinfestijn heeft ook dit jaar weer een sterke line-up van artiesten. Op zaterdag 25 augustus staan Maan, Ruth Jacott en Martijn Fischer op het podium op de Markt in Hardenberg. Maan met haar fantastische stem en performance, Ruth Jacott als ware routinier en Martijn Fischer (zingt hits van Hazes) voor de gezellige meezingers.

Topband This is Beethoven zorgt wederom voor de muzikale afwisselingen tussendoor en uiteraard voor een knallend einde met een geweldige licht- en muziekshow voor duizenden bezoekers.

Voorverkoop
Op donderdag- en vrijdagavond is het mogelijk om alvast munten te kopen voor het Pleinfestijn. De voorverkoop vindt plaatst midden op de Markt, onder de tent die daar dan staat. De opstelling van het Pleinfestijn is hetzelfde als vorig jaar. Dit jaar zijn er ook extra fietsvakken aangewezen, waar iedereen de fiets neer kan zetten.

Door de toenemende drukte mogen er geen fietsen meer in de Voorstraat geplaatst worden, aangezien deze vrij moet blijven voor hulpdiensten. Daarom is er een fietsenstalling toegewezen. Deze is bij de parkeerplaats Van Wevelinckhovenplein, voor Albert Heijn. Om daadwerkelijk de gezelligste afsluiter van het zomerseizoen te kunnen garanderen, gelden er uiteraard wel huisregels op de Markt in Hardenberg, dit komt de sfeer alleen maar ten goede.

Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van Pleinfestijn Hardenberg of op www.pleinfestijn-hardenberg.nl.

Lees ook

Geen trainerswissel heren 1 en 2 bij ASC’62

DALFSEN – Het contract met Piet de Jong (37) lag al vast tot en met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.