Home / Dalfsen Regio / loopgroep ag85 verwacht snelle tijden bij 4 mijl van staphorst

loopgroep ag85 verwacht snelle tijden bij 4 mijl van staphorst

Het parcours van 6,437 kilometer is onlangs gecertificeerd door de Atletiekunie. Dit betekent dat de afstand klopt en dat de deelnemers dus een officieel persoonlijk record kunnen lopen. De start en finish is aan de Binnenweg bij het gemeentehuis.

De 4 Mijl van Staphorst begint met wedstrijden voor de jeugd. Om 19.00 uur starten de kinderen t/m 4 jaar voor de Hillies MiniMijl, een wedstrijd over 200 meter. Om 19.15 uur is de start van de EduSport Kidsrun met als eerste de 800 meter voor kinderen van 5 t/m 7 jaar. Om 19.30 uur is de start van de 800 meter voor de kinderen van 8 t/m 10 jaar. Voor de kinderen t/m 12 jaar wordt er een parcours van 1200 meter uitgezet. Zij starten om 19.40 uur.

Om 20.00 uur vertrekken de deelnemers voor de Budget Bestrating 4 mijl. Speaker Roel Poolman zal alle deelnemers de finish overpraten en het publiek op de hoogte houden van het wedstrijdverloop. De verwachting is dat de eerste deelnemers rond 20.20 uur zullen finishen.
Na-inschrijven is nog mogelijk en wel vanaf 17.30 uur tot 30 minuten voor aanvang van de desbetreffende wedstrijd. Meer informatie staat op www.4mijlvanstaphorst.nl.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

REGIO – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.