Home / Dalfsen Regio / komkommertijd bij dagcentrum de stekkenkamp in ommen

komkommertijd bij dagcentrum de stekkenkamp in ommen

“Wij maken dagelijks verse soep en rauwkost van groenten uit onze eigen tuin. Hartstikke lekker, je proeft echt het verschil”, aldus een medewerkster van het dagcentrum. Het tuinieren en koken maken deel uit van de activiteiten die in De Stekkenkamp worden georganiseerd. “Als je graag buiten werkt en ziet dat de tuin er netjes bij ligt, voel je je nuttig.”

De Stekkenkamp maakt deel uit van de Saxenburgh Groep. Het is een dagcentrum voor (jongere) mensen met niet aangeboren hersenletsel en geheugenproblemen. Het heeft een bovenregionale functie en is gevestigd in een prachtige authentieke boerderij aan de rand van Ommen.

Lees ook

Geen bijval voor ‘ondoordacht’ voorstel van Gemeentebelangen om winkeliers te helpen

DALFSEN – Het lijkt een sympathiek idee: geef winkeliers en horecaondernemers indirecte een financiële tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.