Home / Dalfsen Regio / knvb publiceert speelschema dalfsen lemelerveld al vroeg op programma

knvb publiceert speelschema dalfsen lemelerveld al vroeg op programma

Dalfsen en Lemelerveld treffen elkaar na twaalf seizoenen weer in competitieverband. Beide ploegen zijn ingedeeld in de Zondag Tweede klasse L, bij een hoop ploegen uit Drenthe en Groningen. De eerste onderlinge ontmoeting vindt al plaats op zondag 30 september, op Sportpark Gerner in Dalfsen. Een week eerder staan de openingsduels op het programma: Beilen – Dalfsen en Lemelerveld – Rolder Boys.

ASC’62 vindt zichzelf zoals altijd terug in de Tweede Klasse H van het zaterdagvoetbal. De nieuwbakken trainer Bjorn Hodes trapt de competitie af met een thuiswedstrijd tegen SVI.

In de Derde Klasse D begint Nieuwleusen de competitie met een uitwedstrijd tegen Hollandscheveld. Sportparkgenoot USV trapt een dag later af met een thuisduel in de Derde Klasse D van het zondagvoetbal. Daarin treft de ploeg veel onbekende tegenstanders, waaronder de eerste opponent: DIO Oosterwolde.

Na een vervelend seizoen in de Vierde Klasse gaat Hoonhorst het komend seizoen weer een niveautje lager proberen. In de Vijfde Klasse A begint de ploeg op 23 september met een thuiswedstrijd tegen Giethoorn.

Lees ook

Nieuwe stadsdichter Ommen gezocht!

OMMEN – Gedurende twee jaar was Viviane Rose de stadsdichter van Ommen. Eind mei loopt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.