Home / Dalfsen Regio / kendis kids open op voorhand geslaagd

kendis kids open op voorhand geslaagd

Op het tennispark van TC Hardenberg worden de wedstrijden ’s middags gespeeld, in alle jeugdcategorieën wordt er gespeeld. De categorieën: Rood, Oranje, Groen (t/m 12), Geel (t/m 14 en t/m 17 jaar). Er zijn deelnemers uit de hele regio naast de deelnemers uit de gemeente Hardenberg, ook deelnemers uit o.a. Meppel, Emmen, Zwolle, Enschede, Lemelerveld en Ommen. Vrijdagmiddag 31 augustus worden de finales gespeeld, de prijsuitreiking zal vrijdag om 17 uur plaatsvinden.

In de ochtend kunnen de kinderen ook nog meedoen met trainingssessies. Bijna 50 kinderen doen hier aan mee. Op woensdag, donderdag en vrijdagochtend starten de trainingen om 9.00 uur en om 12.00 uur wordt er afgesloten met een heerlijke, gezamenlijke, lunch. De meeste kinderen blijven op het tennispark voor hun wedstrijden of om bij anderen te kijken en als ze hun kans zien nog even snel een balletje te slaan.

Mirian Veurink, toernooileider en bestuurslid, is trots als ze op het park rondkijkt. “Het is geweldig om te zien dat zoveel kinderen genieten van tennis, we zien ook ons ledenaantal blijven stijgen.” De sfeer op het park is gezellig en druk, overal zie je tennissende kinderen.
Op de vraag of dat niet teveel is voor de kinderen, eerst de trainingen en later nog de wedstrijden antwoordt Mirian Veurink: “Je zult het niet geloven, maar voor de training staan ze al op de baan, direct na de lunch alweer en tussen de wedstrijden door … je raadt het al, wordt er ook gewoon getennist. De oudere kinderen zie je wel wat meer tijd nemen om te ‘chillen’ en die ruimte is er ook op ons tennispark.”

Lees ook

Sportclub Lemele laat rode lantaarn achter in Rijssen

RIJSSEN – Op de Koerbelt in Rijssen mocht sportclub Lemele de nare afdronk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.