Home / Dalfsen Regio / jeugdtheaterschool dalfsen weer van start

jeugdtheaterschool dalfsen weer van start

De lessen richten zich voornamelijk op acteren met daarnaast aandacht voor zang en dans. De groep vormt een veilig geheel, waarbinnen er gezamenlijk verantwoordelijkheid wordt gedragen voor een mooie productie. Aan de hand van deze, speciaal ontwikkelde voorstelling, is een leerlijn uitgewerkt. Spelvrijheid, opbouw, acteertechniek en stemgebruik komen onder andere aan bod. Een duidelijke aanpak, waarbinnen de vrijheid ontstaat om het beste uit iedereen te halen. Vanaf het eerste moment is iedere leerling dan ook onmisbaar en volwaardig onderdeel van het geheel.

De docenten van de jeugdtheaterschool hebben ruime ervaring. Zowel binnen het theaterwerkveld als binnen de educatie. Deze twee elementen smelten samen in een lessenreeks die leerlingen zowel een heldere structuur als ook uitdaging op creatief vlak biedt. De stukken waarmee gewerkt wordt, zijn met zorg voor de school geschreven. Iedere groep krijgt een eigen voorstelling die volledig wordt gedragen door de kinderen en waarbij iedereen van harte welkom is om te komen kijken.

Om kennis te maken is er een kennismakingsles voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar georganiseerd. Deze vindt plaats op 21 september om 15.45 uur in Theater de Stoomfabriek. Kijk voor meer informatie op www.jeugdtheaterschooldalfsen.nl.

Lees ook

KindPleinWest op 12 januari 2022 in gebruik genomen

OMMEN – Op woensdag 12 januari was het zover: de leerlingen van de onderbouw van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.