Home / Dalfsen Regio / jeugd kan aan de slag met eigen prototype bij fablab hardenberg

jeugd kan aan de slag met eigen prototype bij fablab hardenberg

Een prototype is een klein testmodel dat wordt gemaakt voordat bedrijven met het daadwerkelijke product aan de slag gaan. Er zijn verschillende manieren om een prototype te maken, van tekenen met een potlood tot een 3D model op de computer.

Tijdens deze workshop maken kinderen kennis met 3D tekenpennen, de 3D printer en de Protopiper. Met deze apparaten leren ze op drie verschillende manieren hoe je een model of prototype kunt maken. Natuurlijk mogen alle gemaakte prototypes mee naar huis worden genomen.
De workshops vinden plaats op woensdag 22 augustus in Fablab Hardenberg en op donderdag 23 augustus in Bibliotheek Dedemsvaart. Op beide dagen is de workshop van 14.00 – 15.30 uur. De workshop kunnen gratis gevolgd worden.

Ga voor meer informatie en aanmelden naar www.fablabvechtdal.nl/fablab-academy. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.