Home / Dalfsen Regio / house of talent deelnemer jorieke uit ommen lanceert cover mooi wark

house of talent deelnemer jorieke uit ommen lanceert cover mooi wark

House of Talent is een nieuw dagelijks tv-programma dat begint waar alle andere talentenjachten stoppen, namelijk bij de lancering van de carrières van de deelnemers. Acht artiesten wonen samen in één huis en werken keihard aan hun eigen muziek en carrière. Ze zijn dagelijks op tv te zien, waardoor ze enorme exposure hebben en een grote fanbase kunnen opbouwen.

Ervaren artiestenmanagers begeleiden de deelnemers en doen er alles aan om ze te laten doorbreken. De deelnemers brengen singles uit, treden op in het hele land en promoten zichzelf zoveel mogelijk. Het huis staat in Hilversum, dé mediastad van Nederland, op een steenworp afstand van alle grote muziekstudio’s en radiostations.

[youtube url=”//www.youtube.com/embed/DDYXd46b8yg”]

Lees ook

De Carrousel heeft nieuw seizoensprogramma, in de hoop op betere tijden

OMMEN – Theater De Carrousel in Ommen waagt het erop: het theater heeft een nieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.