Home / Dalfsen Regio / handbalsters dalfsen flink getest op trainingskamp in duitsland en tsjechie

handbalsters dalfsen flink getest op trainingskamp in duitsland en tsjechie

Afgelopen zondag stond de eerste krachtmeting op het programma, tegen Bundesligaploeg Neckarsulm. Dalfsen begon verrassend sterk en stond halverwege zelfs met 17-18 voor. In de tweede helft deed het thuis spelende Neckarsulm er een schepje bovenop, wat resulteerde in een 35-30 overwinning voor de Duitsers.

Na een kort verblijf in Duitsland reisde de Dalfser selectie door naar Hodonin, in het zuidoosten van Tsjechië. Daar deed de selectie mee aan een toernooi met louter sterke ploegen. Zo was woensdag het Russische Lada Togliatti veel te sterk: 44-24. Een dag later speelde Dalfsen knap gelijk tegen Slavia Praag (31-31), maar vrijdag volgde weer een nederlaag. Het Duitse Brühl won in de laatste poulewedstrijd met 31-26.

Zaterdag en zondag vinden de finalewedstrijden plaats van het Tsjechische toernooi. Daarna keert de selectie van Morrenhof-Jansen Dalfsen huiswaarts, om de voorbereiding op de competitiestart te hervatten. Het eerste competitieduel vindt plaats op zaterdag 8 september. In de eigen Trefkoele ontvangt Dalfsen die avond ACMAA/ D.S.V.D. uit Deurningen.

Lees ook

Het Boek van de Week

‘Getekend: sporen van kindermishandeling’ van Gijs Wanders en Herman van Hoogdalem In elke schoolklas in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.