Home / Dalfsen Regio / han noten ontvangt eerste exemplaar magazine proef dalfsen

han noten ontvangt eerste exemplaar magazine proef dalfsen

Ook dit jaar is de Stichting Proef Dalfsen erin geslaagd het publiek een prachtig programma voor te schotelen. Elke tweede zaterdag van september is het Open Monumentendag en Landelijke Molendag. Proef Dalfsen haakt daar jaarlijks op in met een inspirerend programma. Daarmee worden zowel de monumenten, de molens en de bijzondere bezienswaardigheden en activiteiten in Dalfsen en de naaste omgeving uitgebreid belicht.

Dit jaar staan de buurtschap Hessum-Vennenberg-Rechteren en Hoonhorst in de spotlights. Ze hebben zelf hun programma georganiseerd. Gezegd kan worden dat het publiek absoluut wordt verrast. Voor de liefhebber is er weer een fietsroute uitgezet die langs alle bezienswaardigheden leidt. De route begint bij de Westermolen in Dalfsen en eindigt na zo’n 40 kilometer op het Kerkplein. Daar waar het jaarlijkse Bierfestival plaatsvindt, graan op ambachtelijke wijze wordt gedorst en het Modespektakel van de Dalfser modewinkels plaatsvindt.

Volgens bestuursleden Wim Holsappel en Rinus Jager op Akkerhuis is het succes van de ‘tweede zaterdag van september’ vooral ook te danken aan de betrokkenheid van de Stichting Gemeentepromotie Dalfsen, de adverteerders en natuurlijk de enthousiaste stichtingen, particulieren, bedrijven en ondernemers die het publiek een kijkje in ‘hun keuken’ geven.

Komende week valt in Dalfsen en omstreken het magazine Proef Dalfsen huis aan huis in de brievenbus. Deze is hier al online te zien. Kijk ook op www.proefdalfsen.nl.

Lees ook

EHBO verrast met royale gift

HOONHORST – De EHBO-vereniging Hoonhorst-Dalfsen is recentelijk verrast met een royale gift van 1000 euro. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.