Home / Dalfsen Regio / grote zoektocht naar vermiste jongen in beerze

grote zoektocht naar vermiste jongen in beerze

De ouders van de jongen hadden met het personeel al een zoektocht gehouden maar dit was zonder resultaat. De politie zette Burgernet en Buurtwhatsapp in om de jongen op te sporen. De politie is vervolgens samen met campinggasten een nieuwe zoekactie gestart. Rond 21.00 uur werd er met een groep van zo’n honderd personen een zoekactie gehouden in het bos bij de camping. Tijdens deze zoektocht kregen de zoekers het bericht dat de jongen in goede gezondheid was aangetroffen. Hij bleek bij een onbekend vriendje op de camping te zijn. 

 

 

 

Lees ook

VV Lemelerveld luidt de noodklok

‘Als de kantine nog lang dicht moet blijven, wordt het financieel penibel’ LEMELERVELD – Als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.