Home / Dalfsen Regio / grote kerk dalfsen geopend tijdens open monumentendag

grote kerk dalfsen geopend tijdens open monumentendag

In het kader van het thema ‘In Europa’ van de Open Monumentendag verzorgt de Roemeniëwerkgroep een doorlopende presentatie van haar werkzaamheden met beeld en geluid. Ook is een aantal fotoboeken in te zien van reizen naar Roemenië en de daar verrichte werkzaamheden.

Wie nog geen bezoek aan Friesland heeft gebracht in het kader van Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa 2018, kan om 10.30 uur in de Grote Kerk proeven aan een stukje Friese cultuur. Het Frysk Sjongkoar Swol, een gemengd koor, zal dan gedurende drie kwartier een aantal Friese liederen ten gehore brengen.

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.