Home / Dalfsen Regio / gratis naar voorstelling hakim in bostheater

gratis naar voorstelling hakim in bostheater

De directie van het park heeft deze week besloten om de voorstelling de Hakim te sponsoren. Alle kinderen van de camping mogen gratis naar deze leuke en spannende voorstelling. De programmeurs van het bostheater juichen dit prachtige initiatief toe en hebben besloten het optreden van Hakim gratis toegankelijk te maken voor alle kinderen.

Voor de duidelijkheid: zonder Camping Besthmenerberg was dit niet geschied, dus de stichting dankt de uitbaters van de vrijetijdsonderneming voor dit leuke initiatief. Dus even op een rijtje: alle kinderen, zowel van de camping, alsmede uit Ommen en omgeving zijn zondagmiddag vanaf 14.00 uur welkom in het bostheater.

Het optreden van Hakim is uiteraard ook gratis toegankelijk voor iedereen die meekomt met de jeugd. En wie reeds een of meerdere tickets heeft gekocht krijgt zijn geld teruggestort op rekening. Kijk voor meer informatie op www.bostheaterommen.nl.

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.