Home / Dalfsen Regio / fred kerkhof voorgedragen als lijsttrekker 50plus overijssel

fred kerkhof voorgedragen als lijsttrekker 50plus overijssel

De keuze voor Fred Kerkhof als lijsttrekker is gemaakt na het advies van een onafhankelijke selectiecommissie. Het bestuur van 50PLUS Overijssel neemt de aanbeveling van deze selectiecommissie over. Deze beslissing is onder meer ingegeven door de ervaring en de resultaten welke de afgelopen Statenperiode door de fractie 50PLUS Overijssel zijn behaald. Op de Provinciale ledenvergadering van 29 september kunnen de leden zich uitspreken over deze voordracht en wordt de definitieve keuze bekend gesteld.

Lees ook

NL-Alert ontvangen? Wees alert

REGIO – De overheid zet NL-Alert steeds vaker in bij een noodsituatie. Bijvoorbeeld bij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.