Home / Dalfsen Regio / familie radstake moet pelgrimstocht tijdelijk staken wegens ziekte

familie radstake moet pelgrimstocht tijdelijk staken wegens ziekte

Een mooi plekje, dat moet gezegd, maar de reden is minder fraai. Hun vriend en medereiziger werd kort na aankomst geveld door bloedvergiftiging, gevolgd door multi-orgaanfalen. Hij werd met spoed opgenomen in het Zwolse Isala ziekenhuis en ligt daar nog steeds. Dan reis je niet verder, dan blijf je in de buurt. “De afstand van Zalk naar het ziekenhuis is prima te doen”, aldus Bob.

Kijkend naar de toekomst is het nog een verrassing waar de reis van de nomaden van de 21e eeuw zal eindigen. Als hun medereiziger voldoende is hersteld, dan is de eerstvolgende stop hoogstwaarschijnlijk Frankrijk, waar Bob een omvangrijke klus wacht. En daarna? “Geen idee”, besluit Bob, lachend om zijn eigen woordgrapje. Want ja, ‘Geen idee’ is tevens de naam van hun genotschap.

Lees ook

Talentenhus organiseert Tikkie Takkie Voetbal

NIEUWLEUSEN – Op 21 en 28 mei biedt het Talentenhus in samenwerking met Dalfsen Beweegt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.