Home / Dalfsen Regio / ets bijbelcursus van start in ommen

ets bijbelcursus van start in ommen

De Bijbelcursus helpt mensen de Bijbel beter te leren kennen, begrijpen, toe te passen en te groeien in geloof. In de lessen wordt onder meer aandacht besteed aan de achtergronden, context, thema’s, moeilijke passages en de hoofdgedachten van elk Bijbelboek. De cursisten worden zo betrokken bij de Bijbelse boodschap voor het leven van elke dag. De inhoud van de cursus is verdeeld over vier cursusjaren waarin alle Bijbelboeken aan bod komen. Meestal wordt per les één Bijbelboek behandeld. In september start deze vierjarige cyclus opnieuw, bij de Bijbelboeken Genesis en Mattheüs.

Ook in Ommen wordt de ETS-Bijbelcursus aangeboden. De lessen vinden plaats op de tweede zaterdag van de maand, van 9:30 uur tot 15:00 uur in De Oase. De lessen worden verzorgd door de docenten Esther Stoorvogel (Oude Testament) en Corné Burger (Nieuwe Testament). Geïnteresseerden kunnen in september gratis en vrijblijvend de lessen bijwonen. Vooraf aanmelden is niet nodig. Kijk voor meer informatie op www.evangelisch-college.nl/ets.

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.