Home / Dalfsen Regio / ds trouwborst publiceert vierde deel in serie over tora

ds trouwborst publiceert vierde deel in serie over tora

Dit boek gaat over de woestijnreis van de Israëlieten, op weg naar het Beloofde Land. Tegelijk is het boek een verslag van een geloofsweg, over hoogte- en door dieptepunten. Centraal staat echter Gods trouw door alles heen. 

Dit dagboek bij Numeri is het voorlaatste deel van een serie die ds. Trouwborst schrijft bij de vijf boeken van Mozes: Genesis, Exodus, Leviticus, Numeri en Deuteronomium. Hij hoopt zo de kostbare inhoud van deze niet altijd even bekende Bijbelboeken toegankelijk te maken voor de lezer.

Lees ook

Kindplein Oost concrete stap dichterbij

OMMEN – Woensdag 1 december hebben Stichting Floreant (CBS De Kardoen), Stichting OOZ (OBS Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.