Home / Dalfsen Regio / de best h e hondendag op camping besthmenerberg

de best h e hondendag op camping besthmenerberg

Tijdens de hondendag, waar iedereen uit het hele land gratis aan mee kan doen worden er diverse activiteiten georganiseerd. Bezoekers kunnen loten kopen waarbij kans gemaakt wordt op verschillende prijzen, de gehele opbrengst van de loterij gaat naar het Dierenasiel in Zwolle. Een greep uit de diverse activiteiten: een braderie, er worden presentaties gehouden en men kan meedoen met onder andere de Jack Russelrace, doggydance, pakwerk, behendigheid, hoopers, detectie,fotoshoot en een snuffelmat maken. Tussendoor koelen de honden lekker af tijdens de hondenplons in het buitenbad van de camping, de hele dag is het buitenzwembad open speciaal voor de honden.

Lees ook

Uit Hei en Dennen: Van die dingen

Hoera, ik mag vanmiddag naar mijn vriendelijke tandartenpraktijk. De boss himself gaat mijn kakement onder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.