Home / Dalfsen Regio / dalfser salonorkest spoom klaar voor nieuw seizoen

dalfser salonorkest spoom klaar voor nieuw seizoen

Met Roeland Robert, die nu één jaar dirigent bij Spoom is, heeft het salonorkest plannen gemaakt waarbij is ingezet op samenwerking en een nieuw repertoire. Die samenwerkingsplannen krijgen nu vorm in de twee optredens met The Broadway Troupe uit Meppel, maar ook staat er bijvoorbeeld voor 6 april 2019 een optreden gepland met het senioren popkoor Just for Fun en leden van de muziekvereniging Excelsior, beide uit Dalfsen. Daarnaast heeft Spoom hard gewerkt aan nieuw repertoire en heeft een nieuw programma vorm gekregen: Spoom’s reis om de wereld.

Nieuw en dus nog onbekend is het programma ‘Reis om de wereld’, met liederen, tango’s, foxtrots en walsen van over de hele wereld. Al bekender is het programma ‘De Bonte Dinsdagavondtrein’, dat met name bij ouderen veel herkenning oproept en waarbij gezellig wordt meegezongen of meegeklapt. Meer weten over deze programma’s? Bel of mail even. Natuurlijk kan Spoom ook een programma op maat maken.

Live is leuker
Op dinerdansants, op feesten en recepties speelt Salonorkest Spoom vooral dansmuziek, vrolijke muziek van wals, foxtrot tot tango, waarop stijldansen mogelijk is. Ook speelt het orkest salonmuziek uit de jaren 1900-1950: lichte en vrolijke muziek, om naar te luisteren of om op te dansen. Op dit moment zijn de muzikanten vooral op zoek naar een dwarsfluitist en een trompettist. Maar ook voor andere instrumenten is aanvulling welkom. Repetities vinden wekelijks plaats op de dinsdagavond in De Trefkoele+ in Dalfsen.

Bij Marlies van Lent, contactpersoon optredens van Spoom, is meer informatie op te vragen. Zij is bereikbaar via 06-53573119. Kijk ook eens op www.salonorkestspoom.nl  of mail naar info@salonorkestspoom.nl.

Lees ook

Mondhygiëne

Vier keer per jaar onderwerp ik mij vrijwillig aan een schoonmaakbeurt voor mijn (eigen) tanden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.