Home / Dalfsen Regio / cu ommen organiseert kennismaking met wethouder bart jaspers faijer

cu ommen organiseert kennismaking met wethouder bart jaspers faijer

Op de ledenvergadering zal Vechtdal-verslaggever Piet Horinga de wethouder uitgebreid interviewen. Bart Jaspers Faijer trad eind mei als nieuwe wethouder van de Christenunie aan in Ommen. Hij was daarvoor actief in Staphorst. Het bestuur van de ChristenUnie vindt een kennismaking met de nieuwe wethouder daarom erg belangrijk.

Bovendien beheert Jaspers Faijer een aantal belangrijke portefeuilles, zoals de centrumontwikkeling, energie en duurzaamheid, ouderenbeleid, de kernen en landbouw. Het is interessant om daarover met hem van gedachten te wisselen en ideeën aan de wethouder mee te geven. 

Tijdens de ledenvergadering komt ook een terugblik op het bestuursakkoord aan de orde en worden enkele reguliere zaken, die bij een vereniging horen, afgehandeld. De bijeenkomst is openbaar en iedereen is welkom.

Lees ook

Stichting ’t Lemels Arfgoed herdenkt de bevrijding

LEMELE – Op 10 april 1945 werden Lemele, Archem en Dalmsholte bevrijd door een eenheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.