Home / Dalfsen Regio / concours laarhoeveruiters in ommen

concours laarhoeveruiters in ommen

“De springsport voor de paarden vervult een belangrijke rol tijdens ons concours, maar we bieden ook een mooi podium aan de dressuurruiters en de ponyruiters. Naast de verschillende rubrieken is er voldoende gelegenheid voor een drankje en een lekkere versnapering. Ook met de kinderen is rekening gehouden. Zo is er een springkussen te vinden op het terrein. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een mooi en sportief weekend van te maken, waarbij sport en een goede sfeer voorop staan”, vertelt Erdy Jansen.

Programma
Het paardenevenement start op zaterdag 1 september om 08.30. Op zondag 2 september kunnen bezoekers vanaf 10.00 genieten van de paardensport. Het councours aan de Varseneresweg 2 in Ommen is gratis te bezoeken.

Lees ook

Kindplein Oost concrete stap dichterbij

OMMEN – Woensdag 1 december hebben Stichting Floreant (CBS De Kardoen), Stichting OOZ (OBS Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.