Home / Dalfsen Regio / clienten van rosengaerde gaan op stap

clienten van rosengaerde gaan op stap

De ene groep ging naar de haven van Dalfsen en daar aan boord van de boot. Door de stuw van Vilsteren werd naar de haven in Ommen gevaren. Tegelijkertijd stapte de andere groep bij Rosengaerde in de huifkar. Via Vilsteren reed de huifkar naar de haven in Ommen. In Ommen werden de groepen gewisseld voor de terugreis. Onderweg werden de deelnemers getrakteerd. De cliënten genoten volop van deze mooie trip, die aangeboden werd door de Vrienden van Rosengaerde.

Donateur
Wilt u donateur worden van de Vrienden van Rosengaerde en meehelpen om de cliënten van Rosengaerde een fijne tijd te bezorgen? Word dan donateur! U kunt zich aanmelden via Theo Feijen, penningmeester van de stichting. U bereikt hem via 06 – 53512225 of via theo.feijen@hetnet.nl. Ook voor vragen of meer informatie kunt u bij hem terecht.

Lees ook

Het Boek van de Week

‘Getekend: sporen van kindermishandeling’ van Gijs Wanders en Herman van Hoogdalem In elke schoolklas in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.