Home / Dalfsen Regio / bedrijven investering zone in dalfsen komt er

bedrijven investering zone in dalfsen komt er

Tussen 9 en 25 juli heeft de officiële draagvlakmeting voor de BIZ plaatsgevonden. Stemgerechtigde inwoners met een bedrijfspand op het bedrijventerrein De Rondweg Dalfsen konden in deze periode stemmen of zij vóór of tegen de invoering van een BIZ zijn.

Meer dan 50 procent van alle bedrijven heeft een geldige stem uitgebracht. Van dit percentage heeft meer dan tweederde voor gestemd. Alle voorstemmers samen vertegenwoordigen meer dan tweederde van de totale WOZ-waarde op het bedrijventerrein. Dit betekent dat de invoering van de BIZ door kan gaan.

De stichting Veilig Ondernemen Bedrijventerrein Dalfsen gaat nu in overleg met de deelnemers over het vervolg van dit project. Dit zal men onder andere doen door het organiseren van informatiebijeenkomsten.

Lees ook

Talentenhus organiseert Tikkie Takkie Voetbal

NIEUWLEUSEN – Op 21 en 28 mei biedt het Talentenhus in samenwerking met Dalfsen Beweegt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.