Home / Dalfsen Regio / arbopositief weer van start

arbopositief weer van start

De economie groeit en de vraag naar werk neemt toe. Niet langer hoeven alleen werkzoekenden op zoek naar een werkgever, andersom benaderen werkgevers steeds vaker zelf potentiële kandidaten voor hun vacatures. Vaak worden daarvoor uitzendbureaus en recruiters ingezet. Dat lijkt dus goed nieuws voor de deelnemers van ArboPositief. Zij krijgen onder meer workshops aangeboden, trainingen en netwerkbijeenkomsten. Regelmatig zijn er gastsprekers op bezoek om tips te geven over bijvoorbeeld het verbeteren van het CV of een profiel op sociale media. ArboPositief bemiddelt echter niet en heeft ook geen banen beschikbaar. Wel veel netwerkcontacten, net als de deelnemers zelf trouwens. Onderling worden dan ook veel ervaringen en tips uitgewisseld. Ben je werkzoekend en kun je daarbij hulp gebruiken? Kom dan naar een van de bijeenkomsten in Ommen of Hardenberg. Aanmelden is niet nodig.

De bijeenkomsten in Hardenberg zijn in het Business Meeting Point, Vechtstraat 2D in Hardenberg. In Ommen in De Kern, Bouwstraat 23. De inloop is vanaf 10.00 uur. De bijeenkomsten van ArboPositief zijn gratis. Wel kost het eerste kopje koffie of thee 1,50 euro. 

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.