Home / Dalfsen Regio / akousate zoekt nieuwe leden

akousate zoekt nieuwe leden

Er wordt vierstemmig met pianobegeleiding gezongen. De verschillende partijen van het koor zijn volledig bezet maar bij met name de bas- en tenorpartij is uitbreiding gewenst.

Akousate heeft regelmatig optredens, soms projectmatig, en soms wordt er medewerking verleend aan kerkdiensten. Naast het oefenen voor de gewone optredens gaat het koor binnenkort weer van start om te oefenen voor het kerstrepertoire. De eerste optredens voor Kerst 2018 zijn al geboekt.

Akousate – ‘hoort’ of ‘luistert’ – heeft haar wekelijkse repetitieavond op de vrijdag, van 19.45 uur tot 21.45 uur in de Nederlands Gereformeerde Kerk, Polhaarweg 34 te Dalfsen. Het repertoire omvat Engels- en Nederlandstalige liederen waarbij het koor meestal met piano begeleid wordt. Naast het zingen worden ook jaarlijks activiteiten georganiseerd. Repetitie-avonden worden regelmatig spontaan afgerond met een bezoekje aan de plaatselijke horeca.

Geïnterneerden vrijblijvend te komen kijken en eventueel mee te zingen. De repetities starten weer op vrijdag 7 september. Meer informatie is te vinden op de website www.akousate.nl

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.