Home / Dalfsen Regio / activiteitenbrochure saam welzijn is uit

activiteitenbrochure saam welzijn is uit

Eerdere seizoenen werd de brochure op naam bezorgd bij alle 65-plussers in de kernen Dalfsen en Nieuwleusen. Dat is door de AVG-wetgeving niet meer mogelijk. De huidige brochure wordt daarom nu verspreid op adres in plaats van op naam.

Wie geen brochure thuis ontvangt, kan een exemplaar ophalen bij de locaties van Saam Welzijn in de Trefkoele+ in Dalfsen en bij de Olmen aan het Oosterveen 21 in Nieuwleusen. Desgewenst kan een exemplaar worden opgestuurd. Neem daarvoor contact op met 0529-793012 of j.geerts@saamwelzijn.nl.

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.