Home / Dalfsen Regio / zonovergoten sport en ondernemersdag tijdens ommer bissingh

zonovergoten sport en ondernemersdag tijdens ommer bissingh

Foto’s: Ronald Bakker

Op de markt was volop sportieve activiteit te zien en om aan mee te doen. BMX fietscross banen, Turndemo’s en de sjoelclub uit Ommen die altijd veel aanloop heeft. Voor het eerst deze zomer was er ook braderie in het centrum en een vlooienmarkt op de Vechtkade. Het Vrijthof was gereserveerd voor het beachvolleybal. Letterlijk voor de deur van Bissinghdagsponsor Actief Werkt! lag een een enorme hoeveelheid zand. Bij de recreatieve teams ging de overwinning naar Nieuwleusen. Flash2.0 won in de finale van Restaurant de Wildzang. Bij de dames was er een heuse slag om de Lemelerberg. Uit Lemelerveld stonden Ina en Janneke Bloten in de finale tegen Volco-meiden Moniek Veurink, Inge van Keulen en Anne van de Meer. De winst bleef deze keer wel in Ommen.

Zaterdag was de dag van de eerste kofferbak verkoop. De organisatie kon een kleine honderdvijftig auto’s inschrijven. Er was geen plek meer over. Voor wie ditmaal geen plekje kon bemachtigen; op zaterdag 11 augustus is er een nieuwe kans. Opgeven kan via www.ommerbissingh.nl 

Lees ook

Politiek verwoord

OMMEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.