vrienden van rosengaerde bieden circusvoorstelling aan

Foto’s: Geert Bistervels

Circus in de Zorg
Het circus is een initiatief van Circus in de Zorg. Bewoners van zorginstellingen, verpleeghuizen en ouderen uit de wijk krijgen zo de mogelijkheid om te genieten van een feestelijke circusvoorstelling op locatie. Het programma dat aangeboden wordt is een bijzondere mix van circus, theater en muziek. In de periode van maart tot en met oktober worden voorstellingen in het hele land gegeven. De tenten zijn rolstoelvriendelijk en de voorstelling is speciaal op maat gemaakt.

Stichting Vrienden van Rosengaerde
De stichting Vrienden van Rosengaerde organiseert en bekostigt activiteiten, die het leven van de cliënten van Rosengaerde veraangenamen en hun welzijn bevorderen. Denk aan leuke uitstapjes, hulpmiddelen voor cliënten en materiaal ten behoeve van activiteiten. Donateurs van deze stichting zijn familieleden, kennissen en vrienden van cliënten, inwoners van de gemeente Dalfsen en anderen die (de zorg van) Rosengaerde een warm hart toedragen en graag een bijdrage willen leveren.

Donateur worden
Wilt u meehelpen om de cliënten van Rosengaerde een fijne tijd te bezorgen? Word dan donateur! U kunt zich aanmelden via Theo Feijen, penningmeester van de stichting. U bereikt hem via 06 – 53512225 of via theo.feijen@hetnet.nl. Ook voor vragen of meer informatie kunt u bij hem terecht.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.