Home / Dalfsen Regio / vier gevallen van vernielingen en of diefstal in dalfsen

vier gevallen van vernielingen en of diefstal in dalfsen

Tussen vrijdag 29 juni om 16.00 uur en zaterdag 30 juni 13.30 uur zijn vernielingen gepleegd aan een auto aan de Spiekermanserf. Aan de Vossersteeg is tussen zaterdag 30 juni om 10.30 uur en zondag 1 juli om 14.00 uur een kentekenplaat weggenomen van een geparkeerde Mercedes.

Op dinsdag 3 juli is tussen 10.15 en 12.45 uur een aanhangwagen van het merk Saris gestolen vanaf de Polhaarweg. Ten slotte is er tussen zondag 1 juli en dinsdag 3 juli ingebroken in een woning aan de Markwege.

In hoeverre een verband is tussen de verschillende delicten, is onbekend. Voor alle bovenstaande gevallen geldt: wie meer informatie heeft wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Lees ook

Sportclub Lemele laat rode lantaarn achter in Rijssen

RIJSSEN – Op de Koerbelt in Rijssen mocht sportclub Lemele de nare afdronk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.