Home / Dalfsen Regio / veteranen sv dalfsen speelden interland in duitsland

veteranen sv dalfsen speelden interland in duitsland

Het ontvangst was allerhartelijkst en nadat iedereen zijn kamer had geïnstalleerd in hotel Mutter Bahr werd per minibus afgereisd naar het sportpark. SC Hörstel had een team samengesteld van diverse leeftijden en dat gold ook voor SV Dalfsen. Gezien het warme weer werd gekozen voor twee keer een half uur met een drinkpauze. Na de volksliederen en de overhandigingen van de diverse geschenken werd er afgetrapt op het hoofdveld van SC Hörstel. De tribune was aardig gevuld en het publiek leefde mee met de wedstrijd.

Dalfsen nam het initiatief en had duidelijk meer balbezit. Het werd al snel 1-0 waarna in de eerste drinkpauze een ijshockeywissel plaats vond, 8 man eruit en 8 man erin. Deze wissel zorgde voor wat onbalans in het team en de Duitsers wisten hiervan te profiteren. Al snel kwamen ze op voorsprong en gaven deze niet meer uit handen. Dalfsen probeerde nog van alles maar een geweldige keeper van Hörstel stond elke keer in de weg. De eindstand was 4-2 en hier was iedereen eigenlijk wel tevreden mee. Na afloop bleef het nog lang gezellig en een dag later keerde Dalfsen weer huiswaarts.

Lees ook

Integraal Huisvestigingsplan Primair Onderwijs

Toekomstbestendige onderwijsvoorzieningen voor basisonderwijs DALFSEN – Het college van burgemeester en wethouders en de schoolbesturen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.