Home / Dalfsen Regio / verloren grafsteen krijgt ereplek in de hof van theo bakker

Theo Bakker had á la seconde een antwoord klaar op moment dat Dick Stokvis hem belde. De tuinarchitect uit Junne had van de voormalige eigenaar van hotel de Zon opdracht gekregen de lekgeraakte vijver te repareren, uit te breiden en alles daaromheen te herplanten. Stokvis en zijn twee medewerkers stuiten tijdens de graafwerkzaamheden op een hard stuk en dachten aanvankelijk met een zwerfkei te maken te hebben. Daarvoor was de steen echter te plat. Even later kwam de aap uit de mouw. “Ik schrok me te pletter”, doet Stokvis verslag. “Het was een geen kei, maar een grafsteen!

"

verloren grafsteen krijgt ereplek in de hof van theo bakker

Tekst: Willem Lampe

Ik heb direct Theo gebeld

Lees ook

Kindplein Oost concrete stap dichterbij

OMMEN – Woensdag 1 december hebben Stichting Floreant (CBS De Kardoen), Stichting OOZ (OBS Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.