Home / Dalfsen Regio / vechtdal college in ommen organiseert urban run

vechtdal college in ommen organiseert urban run

Het Vechtdal College organiseert de Urban Run om geld in te zamelen voor Edukans. Afgelopen schooljaar hebben de leerlingen Carlijn Mellema en Lilou Kleine Staarman, en de docenten Edith Rooseboom en Marco van Praag, gezien hoe het geld van Edukans in Ghana wordt besteed aan verbetering van het onderwijs. Het Vechtdal College staat volledig achter het idee van goed onderwijs voor iedereen.

Bij een Urban Run lopen (of rennen) de scholieren door de winkels. Ze komen via de voordeur naar binnen en gaan langs de schappen en het winkelend publiek via het magazijn weer naar buiten. Het is geen wedstrijd, want de eindtijd speelt geen rol.

Lees ook

Kindplein Oost concrete stap dichterbij

OMMEN – Woensdag 1 december hebben Stichting Floreant (CBS De Kardoen), Stichting OOZ (OBS Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.