Home / Dalfsen Regio / vechtdal college haalt mooi bedrag op tijdens urbanrun

vechtdal college haalt mooi bedrag op tijdens urbanrun

 Bij een winkel door de voordeur naar binnen, langs de schappen en het winkelend publiek, en via het magazijn weer naar buiten. Bij het Doek mochten ze zelfs door de brandweerauto’s.

Op vrijdag 20 juli werd het eindbedrag bekend gemaakt van de actiedag voor Edukans. Het prachtige eindbedrag is €14.529,-. Veel hoger dan het streefbedrag. Dit komt door de vele klassen en mentoren die zich enorm hebben ingezet voor dit doel. De klas die met € 1.242,- het hoogste (gemiddelde) bedrag op heeft gehaald, mag aankomend voetbalseizoen een thuiswedstrijd van PEC Zwolle bijwonen. Er was zelfs een leerling in die klas die in haar eentje € 285,- ophaalde. Zij ontving twee bioscoopkaarten.

Verder was er een heerlijke taart voor een havo-4 klas. Zij wonnen namelijk de originaliteitsprijs. Ze hadden zich prachtig uitgedost met zelfgemaakte shirts in Ghanese kleuren, met daarbij ook prachtige teksten rondom het Life Skills programma. In groepen hebben zij nagedacht over het belang van goede voorlichting en onderwijs. 

Lees ook

EHBO verrast met royale gift

HOONHORST – De EHBO-vereniging Hoonhorst-Dalfsen is recentelijk verrast met een royale gift van 1000 euro. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.