Home / Dalfsen Regio / titomfeest trapt af met de foute party van q music

titomfeest trapt af met de foute party van q music

Zaterdagavond zal in het teken staan van het Nederlandstalige lied, maar ook de foute muziek mag niet ontbreken op vrijdagavond 17 augustus wordt de aftrap gedaan door de bekende dj’s van Q music met de foute party van Q-music.

Zaterdag 18 augustus zal er overdag een buikschuiftoernooi worden gehouden met diverse prijzen. Opgeven kan vanaf 12:00 uur aan de tent. s’Avonds gaat het feest verder met het Nederlandse lied met het bekende trio Ancora, Aukje Fijn, Harten 10 , Frank en Mirella. De zondagmiddag wordt gevuld met een klootschiet toernooi waarbij de opgave ook vanaf 11:00 uur begint aan de tent.

Meer informatie is te vinden via www.titomfeest.nl

Lees ook

Sportclub Lemele laat rode lantaarn achter in Rijssen

RIJSSEN – Op de Koerbelt in Rijssen mocht sportclub Lemele de nare afdronk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.