Home / Dalfsen Regio / stralende open tuindagen in lemelerveld

stralende open tuindagen in lemelerveld

Sommige tuinen kregen ruim 400 bezoekers, uit alle windstreken. Op zaterdag kwam de stroom wat later op gang, maar op zondag waren de eerste bezoekers om klokslag 10 uur al aanwezig. Vele tuinen kregen die dag het dubbele aantal bezoekers van de zaterdag. De reacties waren positief. Met name de energie die er in was gestoken en de creativiteit die men liet zien leverden complimenten op. Bovendien waren de bezoekers verbaasd over de gastvrijheid waarmee men werd ontvangen. De uitgezette fietsroute werd ook erg gewaardeerd en veel gebruikt.

De deelnemers en de werkgroep kunnen terugkijken op stralende Open tuindagen in Lemelerveld. De organisatie is de sponsoren Tuin Ton Alferink, Coop Neppelenbroek en Multimate/Jumper Lemelerveld bijzonder dankbaar dat zij dit mede mogelijk hebben gemaakt.

Lees ook

Boosterprik mogelijk in alle gemeentes GGD IJsselland

REGIO – Mensen die wel een boosterprik wensen, maar daarvoor niet ‘helemaal’ naar Deventer, Hardenberg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.