Home / Dalfsen Regio / st willibrordusschool vilsteren wint ijscokar op schoolplein

st willibrordusschool vilsteren wint ijscokar op schoolplein

‘Ongelooflijk dat wij, als kleine school, deze landelijke kleurwedstrijd gewonnen hebben!’ klinkt het in het team. De school reageerde op een oproep van de makers van Kwink, een online methode voor sociaal-emotioneel leren, om mee te doen aan een kleurwedstrijd. In Kwink staat een dierenwereld-model voor het echte leven. De dieren in Kwink maken dus dingen mee die kinderen zelf ook meemaken. Met name belevenissen die een beroep doen op het ontwikkelen van sociaal-emotionele vaardigheden.

De St. Willibrordusschool won de kleurwedstrijd met een kleurplaat waarin de dieren uit Kwink ook een hoofdrol vervullen. De ijscokar, de hoofdprijs, is versierd met een slinger waarop de kinderen allemaal de Kwink-dieren herkennen. Het ijsfeest was een groot succes! Helemaal vanwege het zomerse weer. 

Lees ook

Het Boek van de Week

‘Getekend: sporen van kindermishandeling’ van Gijs Wanders en Herman van Hoogdalem In elke schoolklas in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.