scouts op roverway doen ook ommen aan

Onderweg maken ze kennis met Nederland in al haar aspecten. Ze worden uitgedaagd om zichzelf te ontdekken, actief te zijn en nieuwe vrienden te maken. Zo werken ze een dag mee op een biologische boerderij. Ook Ada’s Hoeve is één van de tussenstations, waar ongeveer 150 scouts overnachten voordat ze verder trekken naar het centrale kampterrein in Zeewolde. Daar worden nog vier dagen aan het avontuur toegevoegd.

Het Scouting kampeerterrein Gilwell Ada’s Hoeve is al sinds 1923 een van de kampeerplekken van scoutinggroepen uit Nederland en het buitenland. Het terrein ligt in een oude bosrijke omgeving van Ommen aan de Vecht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.