Home / Dalfsen Regio / scouting dalfsen bouwt reuzeglijbaan bij de vecht

scouting dalfsen bouwt reuzeglijbaan bij de vecht

Met medewerking van de familie Schiphorst uit Oudleusen was het mogelijk om een mooie plek langs de Vecht te gebruiken. De leiding van Scouting Dalfsen was vrijdag al begonnen met de bouw zodat de jeugdleden, onder het genot van super mooi weer, van de reuzeglijbaan konden genieten. Deze glijbaan was vijf meter hoog en eindigde met een koele plons in de Vecht.

Het was een dag vol waterspektakel want de Vecht werd natuurlijk ook als verkoeling gebruikt door er lekker in te zwemmen. In de Vecht was ook nog een vlonder gemaakt van palen en tonnen die als springplank veel gebruikt werd. Het bouwwerk trok veel bekijks van zowel de weg als langsvarende bootjes.

Lees ook

Talentenhus organiseert Tikkie Takkie Voetbal

NIEUWLEUSEN – Op 21 en 28 mei biedt het Talentenhus in samenwerking met Dalfsen Beweegt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.