Home / Dalfsen Regio / repaircafe in hardenberg

repaircafe in hardenberg

Koffie is voor de meeste mensen een belangrijk onderdeel van de dag. En als dan het koffiezetapparaat kapot is, heb je een groot probleem. Neem ‘m mee naar De Koppel, alwaar vrijwilligers van het Repair Café er alles aan zullen doen om het apparaat te repareren. Maar ook andere spullen, waaronder kleding, zijn welkom. Een veel geziene gast is bijvoorbeeld de stofzuiger. Ook zo’n apparaat wat je nauwelijks kunt missen.

Vaak is reparatie mogelijk; wel tachtig procent verlaat gerepareerd de deur, klaar voor een tweede leven. Nog nooit geweest en benieuwd? Kom dan eens kijken. Er is gratis entree. Bij herstel wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het Repair Café.

Het Repair Café Hardenberg vindt u op 4 augustus 13.00 tot 15.30 uur in De Koppel, Vechtstraat 8 in Hardenberg.

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.