Home / Dalfsen Regio / record aantal deelnemers datrion

record aantal deelnemers datrion

In totaal deden 361 mensen, onder wie vooral veel kinderen, mee met het sportieve evenement en kwamen trots hun welverdiende medaille halen.  Er waren bronzen, zilveren en gouden medailles te behalen. De kleur van de medaille was afhankelijk van het aantal dagen dat er per activiteit meegedaan werd. Deelnemers die drie dagen deelnamen aan alle onderdelen (fietsen, wandelen en zwemmen) kregen een gouden medaille uitgereikt.

Speciaal voor kinderen tussen de 4 en 6 jaar was er dit jaar een kabouterDatrion, een manier voor de allerkleinsten om kortere routes te lopen, zwemmen en fietsen en daarmee een gouden medaille in de wacht te slepen. De uitgelaten kinderen kregen hun medaille uitgereikt door wethouder Jan Uitslag en wethouder André Schuurman. Burgemeester Han Noten had de mooie taak om iedere deelnemer een mandarijn te geven. De burgervader had naar eigen zegge het sportieve voorbeeld gegeven. Hij was op de fiets naar de medaille uitreiking gekomen.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.