Home / Dalfsen Regio / prima thuis bouwt vier duurzame starterswoningen in oudleusen

prima thuis bouwt vier duurzame starterswoningen in oudleusen

Duurzame ambitie
De gemeente Dalfsen heeft een grote ambitie op het gebied van duurzaamheid en zocht daarbij partners die kunnen meedenken. In 2017 vonden zij een eensgezinde partner in het bedrijf Prima Thuis uit Lemelerveld voor de realisatie van tien energiezuinige starterswoningen in Lemelerveld. Binnen no time waren alle tien de kavels verkocht. Nu is ook de intentieovereenkomst getekend voor vier duurzame starterswoningen in Oudleusen. Deze woningen zullen worden gebouwd in het plan ‘Muldersveld’ aan het Boekweitland.

Duurzaam wonen
Deze vier woningen zijn standaard voorzien van zonnepanelen op het dak. Er is bovendien in het ontwerp rekening gehouden dat er extra zonnepanelen op het dak geplaatst kunnen worden, zodat zelfs energieneutraal wonen mogelijk wordt. Een energiezuinige warmtepomp zorgt voor de verwarming van de leefruimtes en het douchewater en met een energiezuinig ventilatiesysteem is het leefklimaat optimaal. Vooruitlopend op de regelgeving om alle woningen gasloos te maken, zijn deze woningen daar al op ontworpen.

Starters
Deze vier woningen zijn specifiek bedoeld voor starters op de woningmarkt. Extra interessant is het voor starters met een (gezamenlijk) bruto jaarinkomen van maximaal € 40.000,-. Zij krijgen namelijk voorrang bij de uitgifte. De prijzen zijn vanaf €160.000,- V.O.N. voor een tussenwoning en €165.000,- V.O.N. voor een hoekwoning.

Meer informatie 
Bent u geïnteresseerd? Vraag dan het informatiepakket aan via info@prima-thuis.nl. Daarbij ontvangt u de benodigde informatie en formulieren om u in te kunnen schrijven voor één van de vier starterswoningen. De inschrijfperiode loopt van 16 juli tot en met 2 september 2018. Op deze inschrijving en de toewijzing van de woningen is het ‘Uitgiftesysteem bouwgrond gemeente Dalfsen’ van toepassing. 

Tijdens de toewijzingsbijeenkomst (eind september 2018) wordt de loting verricht door de notaris. Wanneer u zich inschrijft ontvangt u een uitnodiging voor de toewijzingsbijeenkomst.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

REGIO – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.