Home / Dalfsen Regio / openlucht sing in op kerkplein dalfsen

openlucht sing in op kerkplein dalfsen

Henriëtta Kuipers presenteert de Sing-in. De zang wordt ondersteund door onder andere Marjolein Dekker en Els Sikkema. De begeleidende band bestaat uit: Mirjam Jansen (piano), Jan Kramer (gitaar), Leonardo van Lenthe (viool), Linda Holsappel (dwarsfluit) Edwin Vetkamp (basgitaar) en Erik Ritsema (drums). De kinderen mogen vooraan komen om de kinderliederen mee te zingen.

De Sing-in begint om 16.30 uur. Er is een beperkt aantal stoelen, dus het verzoek is om zo mogelijk een eigen stoel mee te nemen. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van koffie, thee of limonade. Bij slecht wordt de Sing-in binnen in de Grote Kerk gehouden.

Lees ook

Integraal Huisvestigingsplan Primair Onderwijs

Toekomstbestendige onderwijsvoorzieningen voor basisonderwijs DALFSEN – Het college van burgemeester en wethouders en de schoolbesturen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.