ommer bissingh the voice of ommen en kidsdag

Vanaf 13.00 uur vindt op het Kerkplein de grote finale van het muziekspektakel The Voice of Ommen plaats. Op de Kerkstraat kunnen kinderen op zoek naar het onbekende en met de ogen dicht over een blotevoetenpad lopen. Creatievelingen kunnen aan de Poffert een knutselles volgen, onder begeleiding van Landstede Kinderopvang. Op de markt barst vanaf 13.00 uur het zomerfeest los. Kinderen kunnen springen, dansen en swingen met de RTL Telekids Discoshow.

Op het Participizzaplein kan een eigen pizza gemaakt worden en aan de slag gegaan worden met gezonde traktaties. Knutselen met Tante Matroes kan op de Varsenerstraat. Hier kan een bijzonder mooie windgong of pennenbak gemaakt worden. Verder is er een braderie en vlooienmarkt in de binnenstad van Ommen. naast de vele activiteiten is er spijkerbroekhangen, twister, schminken, sjoelen, springkussens, steltlopen en kunnen liefhebbers een dansworkshop met Studio 85 volgen. Genoeg te beleven dus op de vierde Ommen Bissingh. De braderie en activiteiten beginnen om 10.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.