Home / Dalfsen Regio / ommer bissingh feestelijk geopend

ommer bissingh feestelijk geopend

De opening vond plaats op het Vechtpodium op de Markt. Na het openingswoord van de nieuwe burgemeester Hans Vroomen en Dick Dunnewind, voorzitter van de Stichting Ommer Bissingh Evenementen, was er muziek. De Zotte Zusjes en de Bluebettes lieten hun talenten horen. In het publiek vonden zich bewoners van Oldenhaghen, Vlierhuis, Hoekstee en Nijenhaghen, die koffie en krentewegge kregen aangeboden van het Bissingh bestuur en de horeca.

Tussendoor was het tijd om aan de touwtjes van de Bissinghbel te trekken, door mensen die in Ommen aan de touwtjes trekken. Hiervoor was het nieuwe college van B&W en de gemeenteraad van Ommen uitgenodigd. In buggy’s arriveerden de fractievoorzitters bij het Vechtpodium. Samen met vertegenwoordigers van de belangrijkste partners van de Ommer Bissingh lieten zij de bel luiden voor een hopelijk aan alle kanten zonnige Ommer Bissingh.

Lees ook

NL-Alert ontvangen? Wees alert

REGIO – De overheid zet NL-Alert steeds vaker in bij een noodsituatie. Bijvoorbeeld bij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.